Almindelig træfældning

Her er der tale om fældning af træer uden råd eller svamp, med tyngdepunktet lige over eller tæt på stammen. Der skal være plads til at træet kan lægges ned i fuld længde, og der skal være plads til hele kronen. Almindelig fældning kan udføres med stor præcision under 5 grader.
Fældningen skal foregå på sikker vis og normalt skal det tilsikres, at træet falder i en bestemt retning. Derfor indleder vi altid træfældningen med at planlægge opgaven grundigt, således at vi opnår en kontrolleret fældning.

Fældning af vanskelige træer

Det kan være træer der tvejer (har deling i stammen), der er angreb af råd eller svamp, tyndepunktet er forskudt fra stammen mm, hvilket medfører særlige forholdsregler.
Fældning kan være en udfordrende opgave, især hvis der ikke er meget plads omkring træet.Træet står måske tæt ved bygninger eller et drivhus eller lignende som gør, at træet ikke kan lægges ned i sin fulde længde.
Disse forhold betyder, at der kræves særlige kompetancer og agtpågivenhed når træet skal fældes.

Send os en mail

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træfældning, træbeskæring, rodfræsning, flishugning, stormfald eller andre opgaver vedrørende træpleje, er du velkommen til at rette henvendelse via kontaktformularen.

Mange års erfaring I træfældning

Vi har fældet træer i alle størrelser i mange år og vi er klar til at udføre din træopgave professionelt og korrekt.
Vi foretager træfældning i Nordsjælland herunder f.eks. Fredensborg, Gilleleje, Ålsgårde, Helsingør, Snekkersten og Hornbæk hvor vi har til huse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på topkapning eller fældning er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 20306988