Beskæring af træer i Nordsjælland

Vi tilbyder beskæring af træer til både private kunder, virksomheder og kommuner. Med udgangspunkt i det træ der skal beskæres drøfter vi beskæringen med kunden og leverer den mest hensigtmæssige løsning af opgaven. Vores medarbejdere deltager ofte på kurser på Skovskolen for at sikre, at vi arbejder ud fra den nyeste viden på området.

 

Årsager til træbeskæring

Beskæring af træer sker ofte, hvis der ønskes mere lys og luft samt en mere harmonisk krone. Desuden er træbeskæring nødvendig, hvis der er tale om døde grene eller andet, der kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko for forbipasserende. Derudover kan grene medføre gener i forbindelse med ledninger, bygninger eller lignende.

Vores dedikation til professionel træbeskæring strækker sig over hele Nordsjælland, og vi er klar til at levere skræddersyede løsninger for at opfylde dine behov. Kontakt os for en indledende samtale og et tilbud på en skræddersyet løsning til beskæring af træer.

 

Send os en mail

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træfældning, træbeskæring, rodfræsning, flishugning, stormfald eller andre opgaver vedrørende træpleje, er du velkommen til at rette henvendelse via kontaktformularen.

Beskæringsteknikker

Vi gør brug af forskellige former for beskæringsteknikker.

  • Kronereduktion
  • Udtyndning
  • Opstamning eller kroneløft
  • Bortskæring af døde grene
  • Særlige hensyn – dette kan være i forhold til bygninger, ledninger mv.

UC Træpleje råder over specielt uddannede træklatrere som foretager beskæring for kunder i f.eks. Helsingør, Hornbæk, Gilleleje, Dronningmølle, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk og resten af Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring i træbeskæring og vi er klar til at udføre din træopgave professionelt og korrekt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på træbeskæring eller fældning er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 20306988.