Stormfald – Væltede træer

Friskæring af stormfald er forbundet med stor risiko pga. de store spændinger, der kan være opstået i det væltede træ. For at undgå ulykker med personskade til følge, kræver dette arbejde viden og ekspertise om tryk og træk, hvorfor træer der er stormvæltet skal friskæres med stor forsigtighed fra rodkagen med specielle snit.

 

Nedtagning af hængere

Fældning og nedtagning af træer der hænger fast i andre træer efter f.eks. mislykket fældningsforsøg eller stormfald. Dette udføres med specielle snit og indtrækning med taljer og spil.

 

Indtrækning af træer med baghæld

Træer med meget baghæld eller forskudt tyngdepunkt i forhold til stammen fældes ved hjælp af specielle snit og indtrækkes ved brug af taljer.

Send os en mail

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træfældning, træbeskæring, rodfræsning, flishugning, stormfald eller andre opgaver vedrørende træpleje, er du velkommen til at rette henvendelse via kontaktformularen.

Rydning/udtyndning

Rydning af haver eller udtynding af underskov og mindre træer i hegn, plantager og skove anbefales, for at give mere plads og lys til træer af høj kvalitet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på træbeskæring eller fældning er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 20306988 eller på e-mail: ulrich@uc-traepleje.dk
Vi har stor erfaring med alle træopgaver i og omkring Nordsjælland, herunder Helsingør, Gilleleje, Dronningmølle, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Tikøb, Ålsgårde og Hornbæk, hvor vi har til huse.